www.jvaracing.se
Valutor:
vinterjacka dam päls,luvtröja dam ,chinos dam ,lång bomberjacka dam,levis jeans dam,grå kappa dam
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Vi respekterar din integritet och är engagerad i att behålla och använda din information på ett ansvarsfullt sätt. Med undantag för vad som annars nämns nedan behandlar denna sekretesspolicy endast användningen och upplysningen av information som vi samlar in från dig på vår hemsida. Genom att besöka webbplatsen accepterar du de metoder som beskrivs i denna sekretesspolicy.

Om du ger oss din e-postadress när du registrerar dig eller gör en tävling, skickar vi bara e-post om din order eller kampanjer. För att ta bort dig från vår e-postlista, vänligen maila.

Eventuell personlig information som du lämnar till oss på vår hemsida (dvs. namn, adress, e-postadress, telefonnummer) upprätthålls i privata filer på vår säkra webbserver och våra interna system. Vi delar statistisk, demografisk och annan icke-personligt identifierbar information med tredje part för att hjälpa till att hantera och optimera vår webbplats och databas. Vi kräver att dessa tredje parter håller din information i strikt förtroende. Vi kommer inte heller att sälja, hyra eller dela din e-postadress med andra för att de ska skicka dig oönskad e-post.

Du bör också vara medveten om att vi får lämna upp specifik information om dig om det krävs enligt lag, regeringstillägg eller domstolsbeslut eller på grundval av vår goda tro på att det är nödvändigt att överensstämma med eller följa sådan lag, begäran eller domstolsbeslut eller för att skydda användarna på vår webbplats eller allmänheten.

Vi kan uppdatera vår integritetspolicy. Användningen av den personliga information som vi samlar in omfattas av sekretesspolicyen i kraft när du lämnar personuppgifterna. När vi ändrar, lägger vi in ​​den uppdaterade policyen på den här webbplatsen och vi uppmanar dig att kolla vår policy regelbundet. Genom att använda vår hemsida efter att ha skickat en ändring i sekretesspolicyen godkänner du den uppdaterade policyen.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2020 www.jvaracing.se